Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panzió
Belső terület 135 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Telek terület 1438 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2014
Épület szintje földszint + tetőteres
Bútorozottság igen
Közműállapot csatorna: nincs
gáz: nincs
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás kertre, udvarra,
Korláton, a Zemplén-hegység kötényében családi ház, működő vendégházzal, céggel együtt 29,5M Ft-ért eladó.
Falusi életvitelt és tisztességes jövedelmet biztosító, 5 éve üzemelő, újonnan, falusi turizmus keretében épített vendégház, 4 napraforgós minősítésű, tulajdonosoktól egyben eladó.
Az üzemeltetést helyben vagy a közelben élő vállalkozó kedvű egy-két magánszemély akár fiatal pár végezheti, - ötletekkel, további fejlesztéssel tovább bővíthető!
Állattartásra és konyhakerti növények termesztésére alkalmas nagyobb kerttel rendelkező ingatlanon két egybeépített ház található. A gépészeti helységgel elválasztott, külön bejáratú első ház, azaz a régi tornácos parasztház kisebb felújítás után életvitelszerűen lakható. Saját fürdőszobával, egy nagy és egy kisebb szobával valamint hagyományos nagy konyhával rendelkezik.

A második ház kimondottan vendégháznak épült 2013-2014-ben. Összkomfortos, vegyes tüzelésű öntvénykazánnal, radiátorokkal, két külön fürdőszobával, konyha-étkezővel, nagy, tornácos verandával összesen 3 vendégszobával, 7 ággyal rendelkezik, melynek működési engedélye szerint is 4 napraforgós (legmagasabb minősítésű) besorolással bír.

Az ingatlanon van még egy kisebb pince, külön lejárattal a kertből, mely esti borozgatásra ideális helyszín. A nagy falusi telken egy gyönyörű diófa alatt sátorozásra vagy bivakolásra alkalmas füves kert bekerítve, azon túl egy jól művelhető, sík telekrész is van.
A vendégház vendégei részére a ház előtt térkövezett parkolórészt alakítottunk ki, mely az ingatlanon belül van és kettő, szűken három autó parkolására alkalmas. Régi, de működő ásott kút is használható öntözésre, takarításra.
Az egész ingatlant csak egyben, az 1/1-ben tulajdonos gazdasági társasággal együtt szeretnénk értékesíteni, mely 4 magánszemély (család) tulajdona. A Gimonida Vendégháznak működő honlapja (gimonida.hu), szálláshely-közvetítő cégek (booking.com) hirdetései is elérhetők – így birtokba adás után azonnal működtethető!
FALUSI CSOK és babaváró hitel is igényelhető - a lakóházrész ebből fel is újítható!!

Csend – nyugalom – kiváló erdei-falusi levegő – biztonságos megélhetés – mindez együtt!

Ár

Eredeti irányár 29,5 millió Ft
Akciós ár 28,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda BH Ingatlancentrum
Név Sztankó Regina
Telefon +36 30 488 Mutasd
Email sztankoregina.bh@ Mutasd
CSOK
igényelhető